Action

Action in Ter Aar opent zaterdag

Aanstaande zaterdag 21 november is het zo ver, dan opent de Action in Ter Aar de deuren van een gloednieuw filiaal. ‘’Wij hebben er zin in, het winkelteam is ingewerkt!’’ Aldus woordvoerder Frank van Rutten. 

Het budgetwarenhuis wordt in totaal 1027 m2. Het wordt een ruime winkel in de nieuwste inrichting en kleuren, met een aantal zelfscankassa’s.

‘’Onze keuze voor Ter Aar was niet moeilijk, met een ligging zo mooi centraal in het Groene Hart. Het is een mooie plaats, de winkel ligt op een goede plek en de grote supermarkten zoals de Vomar en de vestiging van Intratuin bewijzen in de praktijk dat er een grote trekkracht uitgaat van Ter Aar’’, laat woordvoerder Frank van Rutten van de Action weten.

Lees meer: Action in Ter Aar opent in november


Meer nieuws

Nieuwkoops Sinterklaas Journaal vandaag 15:06

Hoe krijgen de kindjes dit jaar hun cadeautjes?

In deze aflevering van het Sinterklaas Journaal: hoe krijgen de kindjes in de gemeente Nieuwkoop eigenlijk hun cadeautjes en wordt het feest dit jaar gevierd? 

Algemeen vandaag 14:17

Brandweer haalt paard uit water in Nieuwveen

Zondag 22 november rond 16.00 uur is de brandweer Nieuwkoop opgeroepen voor een dier te water. Aanrijdend hoorden zij dat het ging om een paard in de sloot.

Verkeer en vervoer vandaag 13:55

Wegafsluitingen in Nieuwveen en Woerdense Verlaat

In de maand november zijn er in de gemeente Nieuwkoop op diverse locaties werkzaamheden bezig. Deze week, van maandag 23 tot en met woensdag 25 november, is er een straat in Nieuwveen en een straat in Woerdense Verlaat afgesloten.

Coronacrisis in Nieuwkoop vandaag 10:33

Stijging aantal coronabesmettingen in de gemeente Nieuwkoop

In week 46 werden er door de GGD Hollands Midden 65 nieuwe coronabesmettingen gemeld. Afgelopen week was er toch weer een stijging zichtbaar en kwamen er in totaal 72 nieuwe coronabesmettingen bij.

Cultuur vandaag 09:18

Expositie in Gezondheidscentrum De Aar

In Gezondheidscentrum De Aar aan de Aardamseweg 73 in Ter Aar heeft Bakker & De Vos een eerste expositie geopend. De kunstwerken van Dicky Slagter zijn hier te bewonderen tot eind februari 2021.