Action

Action in Ter Aar opent zaterdag

Aanstaande zaterdag 21 november is het zo ver, dan opent de Action in Ter Aar de deuren van een gloednieuw filiaal. ‘’Wij hebben er zin in, het winkelteam is ingewerkt!’’ Aldus woordvoerder Frank van Rutten. 

Het budgetwarenhuis wordt in totaal 1027 m2. Het wordt een ruime winkel in de nieuwste inrichting en kleuren, met een aantal zelfscankassa’s.

‘’Onze keuze voor Ter Aar was niet moeilijk, met een ligging zo mooi centraal in het Groene Hart. Het is een mooie plaats, de winkel ligt op een goede plek en de grote supermarkten zoals de Vomar en de vestiging van Intratuin bewijzen in de praktijk dat er een grote trekkracht uitgaat van Ter Aar’’, laat woordvoerder Frank van Rutten van de Action weten.

Lees meer: Action in Ter Aar opent in november


Meer nieuws

Coronacrisis in Nieuwkoop gisteren 19:23

Geen nieuwe versoepelingen, wel ‘correcties’ op huidige maatregelen

’Als de verwachting uitkomt dat begin zomer iedereen die wil minimaal één keer gevaccineerd is, dan is dat het moment dat we weer grote stappen richting het normale leven kunnen zetten’’, zo begint premier Rutte zijn speech. Toch zijn er voor nu nog geen nieuwe versoepelingen. Wel wordt een aantal maatregelen gecorrigeerd. 

Advertorial Cultuur gisteren 14:57

Expositie Lies Roos bij Bakker & De Vos

Nieuwkoop,  Sinds de afgelopen week is er weer een nieuwe expositie te zien bij Bakker & De Vos, Centrum voor bewegen en gezondheid, op de Vijverhof in Nieuwkoop.

Gemeente gisteren 12:43

Gemeente Nieuwkoop sluit zich aan bij Meld Misdaad Anoniem

Sinds 1 maart 2021 is de gemeente Nieuwkoop officieel aangesloten bij Meld Misdaad Anoniem (MMA). Met als doel de veiligheid in de gemeente vergroten. ''Het vergroten van de veiligheid is niet alleen een taak van politie en justitie. Ook inwoners en gemeente hebben een rol. Samen met de andere gemeenten in het district Alphen aan den Rijn – Gouda hebben wij een samenwerkingsovereenkomst ondertekend.''  

Coronacrisis in Nieuwkoop gisteren 09:09

Aantal nieuwe coronabesmettingen in Nieuwkoop daalt

In week 8 steeg het aantal nieuwe coronabesmettingen in Nieuwkoop met 105 nieuwe besmettingen. Een week later, in week 9, werden er 82 nieuwe besmettingen gemeld door de GGD.