3 x Tijd voor jezelf | Yogastudio Nieuwkoop

Steeds meer mensen weten de nieuwe Yogastudio ‘Bright by Maris’ te vinden. ‘De lessen worden goed ontvangen en het mooiste is nog wel dat ik de deelnemers kan laten ervaren wat Yin yoga voor je doet en wat het je brengt’. Komende maand staan er ook, voor het eerst, 3 mooie events op de agenda. Deze vinden plaats in de Yogastudio en zijn vanaf nu te boeken op www.brightbymaris.nl. Geef jij jezelf ook ‘tijd voor jezelf’ cadeau?

Heart, Fire & YIN | €25,- p.p.

Vrijdag 21 juni van 20:00 – 22:00 uur staat in het teken van het begin van de zomer. De uitbundige zomer met veel Yang energie. En omdat alles in het leven Yin en Yang is, is deze extra lange Yin yoga les een mooie aanvulling. Tijdens deze avond wordt je uitgenodigd om te voelen wat er in jouw lichaam is en hoe jij daar oké mee kan zijn. Tijdens de Yin yoga komen diepe ontspanning, mindfulness en soepelheid van bindweefsel en stimulatie van energie samen.

Ik neem tijd voor mijzelf | €35,- p.p.

Op zondag 23 juni van 11:30 – 13:30 uur geeft Belkis Zárate de workshop ‘Ik neem tijd voor mijzelf’. In deze workshop ervaar je doormiddel van Hatha yoga een diepe ontspanning in de yoga Nidra sessie die daarop volgt. De yoga Nidra zal ondersteunt worden met klankschalen. Een unieke ervaring waardoor je meer contact zal maken met jouw gevoelens, emoties, kracht en intuïtie.

Je hoofd leegmaken en naar je gevoel | €119,- p.p.

Op zaterdag 29 juni van 10:00 – 17:00 uur geeft Danny van der Linden van ‘Landen in je Lijf’ deze One Day Retreat. Ruim 6 jaar geleden ben ik zelf (Maris) in contact gekomen met Danny en nog steeds volg ik bijna jaarlijks een retraite bij Landen in je Lijf. Kies voor een dag voor jezelf. Sta even stil en krijg inzicht in wat jou energie kost en hoe je meer energie kan krijgen. Ervaar minder stress en geniet meer. Je ontvangt fysieke oefeningen, praktische tips en een lekkere lunch.

Meld je aan voor (één van) deze mooie events op: https://brightbymaris.nl/lessen-prijzen/ (onder aan de pagina). Hier vind je ook meer informatie en praktische informatie. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met ‘Bright by Maris’.


Meer nieuws

Verkeer en vervoer 16 jul. 2024 14:51

Werkzaamheden N231 Blokland en Achterweg

De provincie voert onderhoud uit op de provinciale weg N231 (Blokland en Achterweg) van 29 juli tot en met 19 augustus 2024. De weg is dan afgesloten.

Maatschappij 15 jul. 2024 14:52

BandGebeuren haalt 1500 euro op voor Bunkamp Noorden

Het bedrag werd maandag jl. overhandigd door Allan den Hertog, en Benjamin Verduijn aan bestuursleden van de organisatie Frank Kalshoven en Learoyd van der Haven. BandGebeuren 2024 werd zondag 26 mei gehouden. Het is een evenement waar een aantal bands optreedt. Die bands waren eerder dit jaar bij loting samengesteld uit een groep van tegen de dertig muzikanten.

Natuur en recreatie 15 jul. 2024 10:14

Ingebruikstelling Vuilwaterstation in Nieuwkoop

Vrijdagmiddag 5 juli jl. is in Nieuwkoop aan De Hoogt (in de bocht van de Nieuwveenseweg naar de Noordenseweg) een vuilwaterstation in gebruik genomen. Dit vuilwaterstation maakt het mogelijk om het zogenaamde 'zwarte water' (afvalwater van het toilet) op een milieuverantwoorde manier af te voeren.

Gezondheid en welzijn 13 jul. 2024 16:32

Ontdek moleculaire waterstof en hyperbare zuurstof-sessie

Je verwacht het niet, als je op de bel drukt bij een garagedeur op Wagnerstraat 8 in Nieuwkoop. Maar als de vriendelijke Ewelina Worszylo (42) (Ewela Woro voor vrienden en bekenden) je binnenlaat, gaat een wereld voor je open.

Milieu en duurzaamheid 11 jul. 2024 09:44

Actieplan circulaire economie Groene Hart bekrachtigd

Tijdens het jaarevenement van het Bestuurlijk Platform Groene Hart hebben Jacques Rozendaal en Frank Rijkaart namens elf gemeenten in het Groene Hart en de provincie Zuid-Holland het Actieplan Circulaire Economie Groene Hart bekrachtigd. Provincie Zuid-Holland en Platform Groene Hart Werkt! hebben begin 2024 het initiatief genomen om een Circulair Actieplan op te stellen samen met bedrijven, kennisinstellingen en overheden. Dit regionale plan is nu gereed. De elf bij het platform aangesloten gemeenten hebben het plan omarmd en steunen de initiatieven.