Toyota Van Ekris logo
Tip!

Toyota Van Ekris

Toyota Van Ekris uw Toyota dealer voor Alphen en Nieuwkoop

Van Ekris is een familie bedrijf dat is opgericht in 1912. Van Ekris is Hofleverancier en heeft drie Toyota dealer bedrijven in Alphen aan den Rijn, Mijdrecht en Maarssen. Al meer dan 109 jaar het oudste autobedrijf van Nederland en al meer dan 50 jaar Toyota dealer. De locaties liggen centraal aan de A2 in de provincie Utrecht en Zuid Holland langs de N11.

Ooit begonnen als Toyota dealer naast Nieuwkoop in Aarlanderveen en nu in Alphen aan den Rijn naast tuincentrum De Bosrand. Van Ekris is de officiële Toyota dealer voor de gemeenten Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn, Ter Aar, Noorden, Zwammerdam, Rijnsaterwoude, Roelofarendsveen, Leimuiden en Woubrugge.

De naam “Van Ekris” is in deze regio een begrip en staat voor betrouwbaarheid en vakmanschap. Het familie bedrijf heeft een duidelijke passie voor Toyota. De Van Ekris bedrijven zijn dan wel zelfstandige bedrijven maar er is op elke afdeling van een Van Ekris te vinden, dit zorgt voor een goed bewaakte kwaliteit en continuïteit! Geen klant blijft onopgemerkt binnen ons bedrijf, omdat wij u helpen zoals wij graag ook geholpen willen worden of u nu komt voor onderhoud of verkoop. Kom gerust eens langs, u bent van harte welkom!

De meeste Toyota occasions van de regio met meer dan 250 Toyota gebruikt op voorraad. Kijk hiervoor op onze Toyota occasion site.

Voor Toyota onderhoud zijn wij heel scherp en werken wij met lage pakket prijzen. Een APK is in 2022 in de actie voor maar 19,95 alleen bij ons filiaal in Alphen aan den Rijn.

Direct naar onze speciale Toyota occasions pagina’s:

Voor al onze Toyota Corolla occasions ga naar: www.chroccasions.nl

Voor al onze Toyota Yaris Cross occasions ga naar www.yariscrossoccasions.nl

Voor al onze Toyota CHR occasions ga naar: www.chroccasions.nl

Voor al onze Toyota Aygo occasions ga naar: www.aygooccasions.nl

Voor al onze Toyota Prius occasions ga naar www.priusoccasions.nl

Of voor al onze Toyota hybride occasions ga naar www.toyotahybrideoccasions.nl