Thijs Standbouw B.V. logo
Tip!

Thijs Standbouw B.V.

Thijs Standbouw is een familiebedrijf uit Zuid-Holland en opgericht in februari 2005. Door onze jarenlange ervaring in beurs- en standbouw kunnen wij met trots zeggen dat wij gespecialiseerd zijn in het bouwen van beurzen en beursstands op zowel nationaal als internationaal niveau. Een goede samenwerking staat bij ons voorop. Zo werken onze experts nauw met de klant samen om zo met elkaar een perfect product af te leveren.

Wij zijn een full service beurspartner wat betekent dat wij met u meedenken bij het vormgeven van uw ideeën tot aan het daadwerkelijk plaatsen van de stand op de beursvloer. Denk hierbij aan het ontwerpen en grafisch vormgeven van de beurs en beursstand. Dit doen wij doormiddel van een 2D technische tekening, een 3D visual en een totale beursplattegrond. Zo geven wij de beurs al leven voordat deze begonnen is en weet de klant precies hoe alles er vooraf uit gaat zien.

De systemen waarmee wij werken bieden eindeloze mogelijkheden voor uw stand. Naast het bouwen van uniforme en individuele stands, kunnen wij de beurs voorzien van onder andere poster panelen, registratiebalies en afsluitbare meeting rooms. Daarnaast zijn wij met onze eigen in huis print studio gespecialiseerd in het realiseren van full colour prints van het door u aangeleverde logo, design of creatie op ieder gewenst formaat.

Naast standbouw leveren wij diverse printmaterialen, zoals: raamstickers, plaatmateriaal, slimframes, autoreclame en vlaggen etc.

Wij zijn in het bezit van een eigen printstudio hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Desgewenst verzorgen wij hiervan ook de montage voor u.

Wij leveren artikelen voor zowel intern als extern gebruik.

Wij denken graag met u mee.
Voor een persoonlijk advies op maat, vragen wij je contact op te nemen met Team Thijs.

Met ons team zijn wij continu in beweging. Voel jij je als een vis in het water tijdens beurzen en evenementen? Werk je graag met je handen of ligt jouw passie meer bij het organiseren? Beschik je over de juiste vakkennis en ervaring? Dan is Thijs Standbouw op zoek naar jou!

Werken bij Thijs Standbouw betekent werken in gezellige en gemotiveerde teams. Daarnaast bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao. Ook bieden wij de mogelijkheid tot doorgroeien binnen de organisatie voor zowel functies als opleidingen.

Ook begrijpen ze dat je graag voor zeker gaat en daarom is er uiteraard uitzicht op een vast contract. Klinkt dit goed? Stuur Thijs Standbouw een email met daarin je CV en een motivatie en wellicht kunnen zij je snel een passende functie binnen Thijs Standbouw bieden.

Op dit moment is Thijs Standbouw op zoek naar: