Golfclub Liemeer logo
Tip!

Golfclub Liemeer

Ontdek de veelzijdige baan en prettige sfeer bij Golf- & Countryclub Liemeer! Dé club waar family, friends en fun centraal staan.

Spelen op Liemeer betekent kiezen uit een strategische 18-holes Championship Course met
een ‘links’ karakter en een 9-holes Bovenlandenbaan, een leuke, uitdagende par 3 en par 4 baan waar ook qualifying gespeeld kan worden.

Kenmerkend voor beide banen zijn de doglegs (Championship Course), de strategisch geplaatste bunkers en de verrassende invloed van de wind. Precisie gaat daarom boven lengte. Door de uitgekiende drainage zijn beide banen ook in natte periodes vaak goed bespeelbaar. Hierdoor is het mogelijk om het gehele jaar door een trolley in de baan te gebruiken.

Ook kunt u dagelijks terecht voor het bijschaven van uw golfspel. Onze driving range is uitgerust met 18 overdekte afslagplaatsen en diverse targets. Naast de driving range liggen meerdere oefengreens met omringende oefenbunkers om uw korte spel te onderhouden en te ontwikkelen. Kortom, voldoende mogelijkheden om u in uw golfspel te bekwamen.

Uiteraard staan onze golfpro's graag voor u klaar om u het spel te leren of uw spel te verbeteren!

Kom na uw spel rustig genieten van heerlijke lunch of dinergerechten bij Restaurant De Heeren van Liemeer, gevestigd in ons clubhuis met prachtig uitzicht over de baan.

Liemeer in het kort:

  • 365 dagen per jaar spelen
  • 27 uitdagende holes voor zowel beginnende als ervaren golfers
  • Ervaren PGA-pro’s van Golfschool Liemeer brengen u de beginselen van het golfspel bij of helpen u bij het verbeteren van uw spel
  • voor jong en oud en elk niveau

Maak nu vrijblijvend kennis! Klik hier. 

Doe jij mee met Golfstart?

Word lid en krijg korting!

Openingstijden
Het clubhuis is dagelijks geopend van 8.00 uur ’s ochtends tot 22.00 uur ’s avonds. U kunt bij de caddiemaster terecht van 8.00 uur ’s ochtends tot ca 17.30 uur, afhankelijk van het seizoen. Mocht u na sluitingstijd van de caddiemaster willen golfen, dan kunt u zich voor uw ronde melden bij het restaurant voor het afrekenen van een greenfee.